Wat doet een uitzendbureau

Een uitzendbureau is een intermediair bedrijf die bemiddelt tussen mensen die (tijdelijk) werk zoeken en bedrijven die (tijdelijk) mensen nodig hebben. Bij een uitzendbureau kun je je inschrijven werkzoekende en kunnen bedrijven die op zoek zijn naar kandidaten een uitzendbureau inschakelen om een geschikte medewerker te zoeken voor een functie. Het uitzendbureau is eigenlijk een tussenpersoon tussen de werkzoekende en de werkgever. De uitzendkracht wordt niet direct betaald door het bedrijf waar hij of zij gaat werken, maar door het uitzendbureau. Het bedrijf betaald in alle gevallen het uitzendbureau een bepaald tarief waarbij er voor het uitzendbureau een winstmarge overblijft. 

INSCHRIJVEN UITZENDBUREAU

Inschrijven bij een uitzendbureau in Rotterdam is vrijwel altijd kosteloos als je je als beschikbare kandidaat aanmeld. Je kunt je bij meerdere uitzendbureaus inschrijven om je kans om werk te vergroten. Neem altijd je cv mee waarop al uw persoonlijke gegevens, opleidingen en werkervaringen staan net als een geldig legitimatiebewijs. Lees hier tips voor het opstellen van een cv

Bedenk van tevoren voor welke functie(s) je beschikbaar wilt zijn. Het is afhankelijk van het beroep en de duur van de periode hoe groot de kans is op werk. Informeer hiernaar bij het uitzendbureau.

Overzicht uitzendbureaus Rotterdam